Itämeripäivä 31.8.2023, VALOKUVAKILPAILU

Itämeripäivä on John Nurmisen Säätiön käynnistämä jokavuotinen juhlapäivä meren kunniaksi. Päivän tavoitteena on innostaa ihmiset nauttimaan ainutlaatuisesta kotimerestämme sekä tekemään konkreettisia tekoja ja lupauksia sen hyväksi. Juhlinnan lisäksi Itämeripäivän tarkoituksena on lisätä tietoa meren monimuotoisesta luonnosta, kulttuurista ja historiasta.

MeriHamina osallistuu Itämeripäivään järjestämällä Itämeri-aiheisen valokuvauskilpailun, kolme parasta palkitaan MeriHamina tuotepalkinnoilla.

Ota valokuva (vain yksi kuva ajalta 18.-24.8) aiheena minun Itämereni. Julkaise kuva ja tägää @merihamina sekä käytä hästägiä #MeriHaminaminunitämereni niin olet mukana kilpailussa! MeriHamina avaa instagramissa äänestyksen storyn puolella 25.8 klo 1200 - 31.8 klo 1200, jonka perusteella kolme eniten ääniä saanutta palkitaan. Muistathan että kuvassa saa näkyä muita ihmisiä tunnistettavasti vain luvan kanssa.

Haastamme samalla kaikki lupaamaan hyvää Itämerelle. MeriHamina ry lupaa kunnioittaa Itämerta kohtelemalla sitä hyvin ja toimimalla vastuullisesti, lupaa sinäkin!

 

#itämeripäivä

#merihamina


Jaa tämä artikkeli

Merenlahti: meren muodostelma, jossa vesi työntyy pitkälle mantereeseen kuuluvien maa-alueiden väliin

Yhteystiedot

MeriHamina Ry
c/o Harri Huuho
Norsviikintie 40 49400 Hamina
Puh. 0400 716045
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi ja tule mukaan MeriHaminan toimintaan!

Olemme Facebookissa

Copyright © 2022 Jaakko Leislahti Oy & MeriHamina Ry